Etsitkö omistamaasi kiinteistöön juuri niitä oikeita vuokralaisia?

Kun oikeat vuokralaiset ovat oikeassa paikassa, kaikki voittavat. Omistaja saa tiloihinsa pitkäaikaisen ja luotettavan vuokralaisen sekä varmaa vuokratuottoa. Vuokralainen saa toimivat toimitilat, jotka luovat optimaaliset puitteet sekä liiketoiminnalle että työntekijöiden hyvinvoinnille.

CBRE:n toimitilavuokraukseen erikoistunut Investor Leasing -tiimi auttaa kiinteistön omistajia, vuokralaisia ja toimitiloja kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Välitämme toimisto- ja logistiikkatiloja pääosin pääkaupunkiseudulla ja liiketiloja myös muualla Suomessa.

Tarjoamme mm. näitä asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille:

  • Vuokrausstrategiat. Minkälaiset vuokralaiset ja vuokralais-mix sopivat parhaiten kiinteistön profiiliin? Kannattaako tila vuokrata yhdelle isolle toimijalle vai usealle pienelle? Mihin suuntaan muutos-/ kehityskohdetta kannattaa viedä?
  • Vuokrauskampanjat. Kun kiinteistön vuokrausstrategia on päätetty, on aika etsiä sopivat vuokralaiset. Hoidamme omistajan puolesta tilojen markkinointikampanjan Avaimet käteen -periaatteella, joko julkisena tai off market -kampanjana.
  • Vuokrasopimusneuvottelut. Toimitilojen vuokrahintaan vaikuttavat monet asiat: mm. vuokrasopimuksen pituus ja muut ehdot. Hoidamme omistajan puolesta vuokrasopimusneuvottelut niin, että molempia osapuolia palveleva vuokrataso ja sopimusehdot löytyvät.Tiimi tekee läheistä yhteistyötä myös muiden CBRE-tiimien kanssa, cross-team-hengessä. Yksi hyvä esimerkki tästä on EAT Skanssi -projekti, jossa se oli mukana kauppakeskustiimin sekä projektinjohtotiimin lisäksi. Katso video onnistuneesta projektista!