Toimitilavuokraus


Työtilojen toimivuus on tärkeää yrityksen liiketoiminnalle, työntekijöiden hyvinvoinnille ja  työssäjaksamiselle.  Sopivien toimitilojen löytäminen sen sijaan on usein aikaa vievä ja vaativa prosessi, tilojen tarjoajia ja vapaita toimitiloja on runsaasti.  

Me CBRE:llä teemme toimitilan vuokraamisesta yrityksellenne helppoa ja vaivatonta.  Ammattitaitoinen vuokraustiimimme tarjoaa käyttöönne kaikki toimitilapalvelut tarpeenne ja toiveenne huomioiden, teidän aikaanne säästäen. 

CBRE:n toimitilavuokrauksen asiantuntijat kartoittavat markkinoilla olevat, yrityksenne tarpeet ja vaatimukset täyttävät tilat. 

Yhteistyökumppaneitamme ovat kiinteistöjen omistajat, rakennusliikkeet ja sijoittajat, joten löydämme varmasti juuri teille sopivat tilavaihtoehdot. Laaja tarjontamme kattaa koko pääkaupunkiseudun vapaat ja vapautuvat toimisto-, liike-, tuotanto- ja logistiikkatilat.

Vuokraustiimimme asiantuntijapalvelut

 

  • Kartoitus yrityksenne tilatarpeesta (nykytilanne, aikataulu, sijainti, tilatyyppi, talotyyppi, pinta-ala, henkilöstön määrä, jne.) 
  • Markkinakartoitus vapaista ja vapautuvista tiloista
  • Kohde-esittelyt valitsemistanne vaihtoehdoista
  • Aktiivinen yhteydenpito koko vuokrausprosessin ajan yhteistyössä vuokranantajan kanssa.


Yhteydenotto meille takaa toimitilat teille!