Transaktionhallinta


Globaalissa yrityksessä on usein monta projektia eri maissa ja aikavyöhykkeillä samanaikaisesti käynnissä, joihin liittyvät toimitilamuutokset. Näiden projektien tehokkaaseen koordinoimiseen erikoistuneen transaktiohallintapalvelumme avulla asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Pyrimme ymmärtämään yritystäsi, jotta voimme tehdä tiivistä yhteistyötä ja tarjota palvelutason, joka ylittää odotukset. Asiantuntijamme laativat ja toteuttavat asiakkaillemme räätälöidyn projektikohtaisen strategian, jossa otetaan huomioon kaikki taloudelliset ja operatiiviset riskit ja mahdollisuudet.

Virtaviivaistettu palvelu

 

CBRE tarjoaa markkinoiden johtavaa transaktionhallintapalvelua, jossa työskentelemme asiakkaiden kanssa heidän intressiensä mukaan mahdollistaakseen onnistuneimmat toimitilojen uudelleen sijoittamisen, vuokrasopimusneuvottelut, vuokrasopimusten uusinnat ja kiinteistöjen osto- ja myyntiprojektit. Tarjoamme vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta transaktioprosessin virtaviivaistamiseksi säästämällä asiakkaidemme aikaa ja rahaa aina yksittäisistä transaktioista globaalien portfolioiden hallintaan. Palvelumme asiakkaat saavat strategista ja operatiivista tukea sekä koordinointia transaktioprojekteihin.

Maailmanlaajuinen sekä paikallinen näkökulma

 

Transaktiopalvelumme tarjoaa asiakkaalle saumattomasti sekä Suomen asiakkaan yhteyshenkilön tuen (Single Point of Contact, SPOC) että maailmanlaajuisen asiantuntijaverkostomme. Palvelumallistamme tekee erityisen SPOC, joka ymmärtää ja kommunikoi liiketoimintasi vaatimukset paikallisille toimijoille riippumatta siitä, onko kyseessä yksittäinen transaktio tai useita ympäri maailmaa. Sujuvat transaktioprojektit ovat toteutettavissa CBRE:n kanssa riippumatta kohteen koosta, tyypistä tai sijainnista. Asiantuntijaverkosto mahdollistaa myös globaalisti ensiluokkaisen palvelun, jossa projektien ratkaisut tehdään pitkäjänteisesti tulevaisuuteen katsoen ja säästöjä saavuttaen sekä yksittäisten kiinteistöjen että globaalin portfolion tasolla. Ainutlaatuisen mittakaavamme ansiosta voimme mukauttaa palvelujamme vastaamaan kunkin asiakkaan liiketoiminta-alueen vaatimuksia ja markkinan dynamiikkaa.

 

Läpinäkyvyys


Asiantuntijamme neuvottelevat vuokrasopimusehdoista kuin omistettuja kiinteistöjen hankinnoista ja myynneistä, myynti ja takaisinvuokraus -prosesseissa sekä kiinteistökehityshankkeissa.  Suomesta käsin voimme johtaa ympäri maailmaa tapahtuvia transaktioita globaalisti. Transaktio tehdään aina yhteistyössä kyseisen markkinan parhaiden ammattilaisten sekä Suomen SPOC:n kanssa. Yhteistyömallimme ansiosta asiakas saa enemmän tietoa ja läpinäkyvyyttä globaaleista transaktioprojekteista ja kykenemme varmistamaan, että projektit etenevät jäsennellysti ja sujuvasti paikkakunnasta ja maasta riippumatta.

 

Kiinteistöjohdon konsultointi

Case Studyt

Työskentelemme päivittäin asiakkaidemme vaativien kiinteistöprojektien kanssa tuoden lisäarvoa heidän ydintoiminnalleen globaalisti.
Case Studyt