Portfolion hallinta

CREM-tiimimme portfolion hallintapalvelu mahdollistaa koordinoidun ja läpinäkyvän kiinteistöportfolion hallinnan, jonka avulla kiinteistöportfolioon liittyvien riskien hallinta ja ennakointi helpottuvat.

Sijainti- ja verkostokonsultointi

Asiantuntijamme avulla luot yrityksen ydinliiketoimintaa tukevan sijaintistrategian, jossa huomioidaan kuinka esimerkiksi kustannukset ja potentiaalisen työvoiman saatavuus vaikuttavat kaupallisen edun edistämiseen.

Työympäristön kehittäminen ja muutosjohtaminen

Workplace-tiimimme tarjoaa kokonaisvaltaisen paketin työympäristön kehittämiseen ja johtaa tilamuutosprojektia.

Kiinteistöportfolion johtaminen

CREM-tiimimme tuottaa läpinäkyvyyttä kansainvälisten kiinteistösalkkujen hallinnointiin tarjoamalla raportointipalveluja, tukea kiinteistöprojekteihin sekä helpottamalla ennakointia portfolion hallinnassa

Kiinteistöarvioinnit

Valuation & Advisory -tiimimme tekee arvonmäärityksiä ammattitaidolla kaikentyyppisille kiinteistöille.

Kiinteistöjohdon konsultointi

CREM-tiimimme tarjoaa sekä paikallisesti että globaalisti kokonaispalvelua, joka mahdollistaa kiinteistöportfolion ylläpitämisen ja kehittämisen yrityksen ydinpalvelua tukevana toimintona.

Projektijohtaminen

Saavutettavuusanalyysi

Saavutettavuusanalyysissa tutkitaan paikkatietojen avulla yrityksen sijoittumista eri näkökulmista.

Sustainability

Toimitilavuokraus

Vuokraustiimimme välittävät toimisto-, liike-, logistiikka- ja varastotiloja ja auttavat löytämään yrityksesi tarpeisiin parhaimman toimitilaratkaisun tehden prosessista yrityksellesi nopeaa ja vaivatonta.

Toimitusketjuanalyysit

Toimitusketjun hallinnalla haetaan strategisia ratkaisuja monimutkaisiin liiketoimintaongelmiin.

Transaktionhallinta

CREM-tiimimme avulla toimitilaprojektien koordinointi ja hallinnointi onnistuu globaalisti, tehokkaasti yhteistyötä tehden kohteen koosta, tyypistä tai sijainnista riippumatta.

Vuokralaisedustus

Vuokralaisedustuksen asiantuntijamme toimivat etujesi vartijana ja auttavat löytämään parhaan mahdollisen lopputuloksen kiinteistöihin liittyvissä asioissa.