Valuation & Advisory

 

Kiinteistön markkina-arvon määrittäminen on jokaisen kiinteistöön liittyvän päätöksen kulmakivi – haluttiinpa sitten myydä, ostaa tai saada muuta taustatietoa päätöksenteolle.

CBRE:n Valuation & Advisory -tiimi tekee arvonmäärityksiä kaikentyyppisille ja -kokoisille kiinteistöille niin pääkaupunkiseudulla kuin sen ulkopuolellakin ammattitaidolla, näkemyksellä ja kokemuksella. Tämän lisäksi tarjoamme analyysi- ja konsultaatiopalveluita esimerkiksi markkina- ja vuokratasoanalyysien muodossa. Kauttamme hoituu AKA-/ KHK-,RICS- sekä HypZert-arviot.

Arviointiemme ABC:
  • Hyvä ja ammattitaitoinen arvioitsija ymmärtää katsoa dataexceliään pidemmälle ja ymmärtää kokonaisuuden sekä toimintaympäristön merkityksen arvonmäärityksessä.
  • Globaalisti lokaali. Yksi CBRE:n keskeisimmistä valttikorteista on maailmanlaajuinen kattavuus ja koko. Teemme yhteistyötä muiden maiden kollegoidemme kanssa ja käytössämme on sekä paikallista että globaalia tutkimustietoa. Verkostomme on erityisen hyödyllinen esimerkiksi sellaisissa tilanteissa, kun arvioitavan portfolion kohteet sijaitsevat useammassa eri maassa.
  • ”Ei” jargonille, ”Kyllä” asiakaslähtöisyydelle. Teemme vain havainnollisia, selkeitä ja lukijaystävällisiä arviokirjoja. Tämän lisäksi toimintamme perustuu asiakas- ja ihmislähtöisyydelle, ja pyrimme olemaan mahdollisimman joustava kumppani.