Global Workplace Solutions

 

Global Workplace Solutions (GWS) on CBRE: n osasto, joka tukee kaiken kokoisia kiinteistönomistajia kiinteistönhallinnan, kiinteistönylläpidon, projektinhallinnan, konsultoinnin ja tapahtumapalveluiden avulla.
 
Asiakkaanamme saat pääsyn kiinteistöratkaisuihin, jotka vähentävät kustannuksia ja riskejä, parantavat tilojen hallintaa ja lisäävät tuottavuutta. Olipa kyseessä toimitila, vähittäiskauppa, laboratorio, palvelinkeskus, konesali, tuotantoympäristöt tai virtuaalinen tila, hyvin hoidettu työpaikka myötävaikuttaa hyviin liiketoiminnan tuloksiin, parantaa laatua ja vahvistaa tuotemerkkiä ja työntekijöiden sitoutumista.
 
Global Workplace Solutions haluaa määritellä uudelleen työpaikan käsitteen, koska uskomme, että jokainen työpaikka voi olla kilpailuetu.
 

Työpaikkatuki jokaisessa vaiheessa

Tuemme omistajia koko kiinteistön elinkaaren ajan: kiinteistöjen etsinnästä suunnitteluun ja hankintaan, suunnitteluun ja muutosrakentamiseen, kiinteistön ylläpitoon ja kiinteistönhoitoon, jatkokehitykseen ja lopuksi omaisuuden hävittämiseen.
 
Integroidut ja markkinoiden johtavat työpaikkapalvelumme ovat osoittautuneet ratkaiseviksi asiakkaillemme, jotka ovat maailman johtavien rahoitus-, lääke-, teknologia-, valmistus- sekä kaasu- ja öljy-yhtiöiden joukossa. Asiakaskuntamme muodostuvat yrityksistä, jotka omistavat ainutlaatuisia, klassisia rakennuksia, tuotantolaitoksia, serverifarmeja ja ostoskeskuksia kuin myös suuria portfoliota kattaen kansainvälisiä Fortune 500 -yrityksiä ja näiden työpaikkoja ja toimitiloja.
 
Kokemuksemme toimimisesta kaiken tyyppisissä työympäristöissä on syvyydeltään ja laajuudeltaan ainutlaatuista maailmanlaajuisesti eikä mikään muu yritys kykene tarjoamaan vastaavaa.
 

Kiinteistöratkaisut maailmanlaajuisesti

Asiantuntijoidemme kanssa 77 maassa ympäri maailmaa meillä on kattava koko ja edellytetty asiantuntemus, joita tarvitaan kiinteistöratkaisujen toimittamiseen sekä paikallisesti että ympäri maailmaa.
 
Meillä on ainutlaatuinen kyky toteuttaa itsenäisesti tehtäväkriittisiä teknologiapalveluita ja ylläpitoa useammassa paikassa ympäri maailmaa kuin millään muulla toimittajalla. Näiden palvelujen tarjoaminen itse taholtamme on menetelmä, jonka on osoitettu parantavan laatua, vähentävän kustannuksia ja vähentävän riskejä.
 
Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä ja portfolioita toimimaan parhaimmillaan. Riippumatta siitä, kuinka suuri yrityksesi on tai missä se sijaitsee, tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka on mukautettu maantieteelliseen sijaintiin, työpaikkatyyppiin ja toivottuihin tuloksiin.
 
Samaan aikaan kokomme ja laajuutemme luovat joustavuutta. Emme vain kata markkinoita, vaan meillä on myös resursseja ratkaista ongelmia ja luoda arvoa paikan päällä, minkä kanssa mikään muu yritys ei voi kilpailla kanssamme.

Avoimet paikat GWS

Katso GWS Suomen avoimet työpaikat