Capital Markets -tiimimme tarjoaa kiinteistöjen osto- ja myyntineuvonantoa, velkarahoitusjärjestelyihin liittyviä asiantuntijapalveluita sekä myynti- ja takaisinvuokrausjärjestelyjä kiinteistösijoittajille. Toimeksiannon kohteena voivat olla niin yksittäiset kiinteistöt kuin laajat portfoliotkin - Suomessa tai muualla maailmassa.
 
Tiimin kautta hoituu muun muassa kohteen markkina-arvon määrittäminen, markkinointimateriaalien kuten teaserien ja sijoitusmuistioiden laatiminen, potentiaalisten koti- ja ulkomaisten sijoittajien kontaktointi, kiinteistön velkarahoitusjärjestelyt, tarjouskierroksen moderointi, kauppakirjaneuvottelut ja Due Diligence eli DD-prosessin johtaminen.

Suomen Capital Markets -tiimissä on viisitoista kiinteistöalan rautaista ammattilaista ja tarvittaessa toimeksiantoja toteutetaan yhteistyössä  CBRE:n EMEA-laajuisen Capital Markets -yksikön kanssa. Vuonna 2018 Suomen Capital Markets -tiimi toimi neuvonantajana kiinteistökaupoissa, joiden yhteenlaskettu arvo oli 1,9 miljardia euroa.