News

Timo Hartikainen CBREn Property Management -yksikön vetäjäksi

CBREn Asset Services -yksikkö sai vahvistusta huhtikuussa, kun Timo Hartikainen, Associate Director, aloitti Property Management -tiimin vetäjänä.

Timo siirtyi CBRElle Realiasta, jossa hän ehti työskennellä eri konserniyhtiöissä kehitys- ja johtotason tehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Ennen kiinteistöalaa Timo on tehnyt pitkän uran kansainvälisen liiketoiminnan parissa. Timolla on varsin laaja ja monipuolinen koulutustausta, ja tutkintoja mieheltä löytyykin aina liiketalouden ja markkinoinnin alueilta LKV- ja Isännöinnin ammattitutkintoon asti. Timon tuorein tutkintoon johtava koulutus oli Jyväskylän Yliopiston eMBA.

Timo Hartikainen, Head of Property Management:

”Suoraan sanottuna, olen intoa täynnä ja tuntuu kuin nyt alkaisi urani 2.0-vaihe! Uusi työni nivoo loistavasti yhteen sekä kansainvälisen bisnes-taustani että kiinteistöalan monipuolisen osaamisen. CBRE on kasvanut täällä Suomessa dramaattisesti viime vuosina ja täällä meillä on paljon uusia työntekijöitä. Tämä luo hyvän ja energisen pöhinän koko työyhteisön tekemiseen. CBREllä on hienot kasvumahdollisuudet ja on mahtavaa päästä kantamaan oma kortensa kekoon.”

Juho Ojanperä, Head of Asset Services:

“Toivotamme Timon ilolla tervetulleeksi joukkoomme! Timon osaamistausta on todella vaikuttava ja kokemusta löytyy roppakaupalla. Tämä yhdistettynä Timon innokkuuteen ja haluun oppia koko ajan lisää on todellinen voittajakombo. Uskon, että Timon avulla voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin parempaa ja hyvin organisoitua kiinteistöjohtamisen osaamista.”

Lisätiedot:

Timo Hartikainen
Head of Property Management
M. +358 400 120 940
timo.hartikainen@cbre.com

Juho Ojanperä
Head of Asset Services
M. +358 503256377
juho.ojanpera@cbre.com

Published on: 09 04 2018