News

Vesa Kiviluoto CBRE Finlandin arviointitiimiin

Vesa Kiviluoto liittyy CBRE Finlandin arviointitiimiin 19. maaliskuuta 2018 alkaen. Vesa siirtyy CBRElle Cushman & Wakefieldiltä.

Yli kymmenvuotisen arvioitsijauransa aikana Vesa on työskennellyt myös mm. Kiinteistötaito Peltola & co:ssa. Vesa on valmistunut diplomi-insinööriksi Teknillisestä korkeakoulusta pääaineenaan Kiinteistöarviointi ja -talous ja tämän lisäksi hänellä on MRICS-, AKA- ja KHK-pätevyydet.

Olli Kantanen, Head of Valuation & Advisory
”On huikeaa saada Vesan kaltainen pitkän linjan arvioitsija vahvistamaan joukkoamme! Vesaa voisi hyvin tituleerata todelliseksi arvioinnin kymmenottelijaksi, sillä hän on ehtinyt arvioida urallaan kohteita aina Hangosta Kittilään, Vaasasta Joensuuhun, nollasta miljardiin ja pienkohteista portfolioihin. Vesa tuo tiimiimme paitsi lisää työvoimaa myös merkittävää erikoiskohdeosaamista.”

Vesa Kiviluoto, Director, Valuation & Advisory
”On hienoa, kun voin tuoda oman panokseni vahvassa myötätuulessa olevaan CBREn arviointitoimintaan. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin tulla sellaiseen porukkaan, jossa on jo tuttuja kasvoja opiskeluajoilta.”

Lisätiedot:

Olli Kantanen
Head of Valuation & Advisory
T: +358 50 540 0805
Olli.Kantanen@cbre.com

Published on: 16 03 2018