News

Kaksi uutta kiinteistöalan konkaria CBRE Finlandin palvelukseen

CBRE Finlandin asiantuntijakaarti kasvaa alkusyksyllä, kun Marco Savolainen ja Jussi Järvinen aloittavat työt CBRE:n Helsingin toimipisteessä.

Toimitilamuutosprojekteihin erikoistunut palvelulinja Project Management & Workplace Consulting saa uuden teknisen projektipäällikön, kun Marco Savolainen aloittaa CBRE:llä 1.8.2017. Marco siirtyy CBRE:lle Premico Consultingista. Marcolla on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöalalta ja hänen vahvuutensa on mittavien projektien kokonaisuuksien hallinta sekä investointi- ja kustannusarvioiden laadinta. Viime vuosina Marco on toteuttanut kansainvälisten yritysten vaativia kaupallisia ja rakennusteknisiä projekteja tavarataloissa ja kauppakeskuksissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Ray Lindberg, Head of Project Management & Workplace Consulting:

”CBRE:n projektinjohtotoiminta on kasvanut ja kehittynyt hyvin nopeasti ja palvelutarjonnan laajentuessa Marcon liittyminen joukkoomme on erinomainen asia! Pystymme jatkossa palvelemaan nykyisiä luottoasiakkaita entistä paremmin sekä tarjoamaan lisää projektinjohto-osaamista esim. retail puolella. Marco tuo myös kokemuksellaan erinomaista täydennystä jo vahvaan kustannusarviointiosaamiseemme sekä kiinteistönomistajien projektinjohto–palveluihimme.”

Vuokraustiimi Investor Leasing saa vahvistusta kasvavalle retail-yksikölleen Jussi Järvisestä 9.8.2017 alkaen. Jussi siirtyy CBRE:lle NCC Property Development Oy:ltä, jossa hänen vastuualueenaan on ollut liike- ja toimitilavuokraus. Ennen NCC:lle siirtymistä Jussi toimi logistiikkapalveluiden parissa PostNordilla ja Itellalla.

Jaana Tirkkonen, Head of Investor Leasing:

“Vuokrausbisneksemme on kasvanut räjähdysmäisesti erityisesti retailin osalta ja kokeneet ammattilaiset ,kuten Jussi, ovat erittäin tervetulleita tiimiimme! Jussilla on vahva myynnillinen osaaminen niin retail- ja toimitilakohteiden kuin logistiikkapalveluidenkin osalta, joten näitä vahvuuksia tulemme hyödyntämään myös jatkossa. Jussi alkaa muun muassa kehittää meidän logistiikkavuokraustamme. Myös toimistovuokrauksen puolella riittää vipinää ja etsimmekin jatkuvasti hyviä ja osaavia tyyppejä joukkomme vahvistukseksi.”

Lisätiedot:

Ray Lindberg
Head of Project Management & Workplace Consulting
T: +358 40 749 1526
Ray.Lindberg@cbre.com

Jaana Tirkkonen
Head of Investor Leasing
T: +358 40 539 2600
Jaana.Tirkkonen@cbre.com

Published on: 07 07 2017