News

Kauppakeskus Skanssi CBRE Finland Oy:n manageeraukseen

Helsinki, 12.5.2017

CBRE European Shopping Centre Fund II (ESCF II) on ostanut kauppakeskus Skanssin CapMan Real Estate II Ky:ltä 10.5.2017. ESCF II on CBRE Global Investorsin hallinnoima rahasto. Uuden omistajan tavoitteena on tehdä Skanssista viihtyisä ja elämyksellinen, erityisesti perheiden sekä lähialueiden asukkaiden tarpeisiin vastaava moderni kauppakeskus.

CBRE Global Investors on solminut kohteen kokonaisvaltaisesta manageerauksesta palvelusopimuksen CBRE Finland Oy:n kanssa. Sopimus kattaa kiinteistön päivittäiset asiantuntijapalvelut kauppakeskusjohtamisesta ja teknisestä isännöinnistä aina taloushallintoon asti.

Toby Smith, Senior Director, Portfolio Manager, CBRE Global Investors:

“Olemme mielissämme voidessamme laajentaa yritystemme välistä yhteistyötä nyt myös Suomeen.
CBRE Finland tarjoaa aidosti integroidun palveluratkaisun tuottamalla kaikki kauppakeskuksen johtamiseen ja manageeraukseen liittyvät asiantuntijapalvelut Skanssiin. Odotamme innolla yhteistyötä ja Skanssin kehittämistä kauppakeskuksena.”

Juhani Hiippavuori, Head of Shopping Centre Management, CBRE Finland Oy:

“Kauppakeskus Skanssin johtaminen ja kehittäminen on meille erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus ja olemmekin todella innoissamme yhteistyöstä CBRE Global Investorsin kanssa. Skanssi on sijainniltaan ja lähtökohdiltaan erinomainen kauppakeskus, jota tulemme kehittämään lyhyellä aikavälillä merkittävästi, erityisesti elämyksellisyyden ja viihtyvyyden osalta. Tavoitteenamme on nostaa Skanssi Turun talousalueen ykköskauppakeskukseksi ja Suomen parhaimmistoon asiakaskokemuksella mitattuna. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea miellyttävää ja kiinnostavaa ostosympäristöä niin lähialueen asukkaille kuin kauempaa tuleville. Samalla vuokralaisille annetaan hyvät edellytykset menestyä Skanssissa.”

Joni Koski, Managing Director, CBRE Finland Oy:

“CBRE Global Investors on meille kansainvälisesti erittäin merkittävä asiakas ja olemme hyvin tyytyväisiä heidän osoittamaan luottamukseen meidän kauppakeskusjohtamisen osaamiseen. Skanssi on meille lyhyen ajan sisään jo toinen merkittävä avaus kauppakeskusjohtamisen saralla kansainvälisen asiakkaan kanssa ja vahvistaa entisestään meidän maantieteellisesti kattavaa palveluverkostoa Suomessa. Kauppakeskusjohtamisen liiketoiminta on Suomessa murroksessa ja meidät on uutena toimijana selvästi otettu mielenkiinnolla vastaan.”

Tiedustelut:

Juhani Hiippavuori
Head of Shopping Centre Management
CBRE Finland Oy
M. +358 408 690 938
juhani.hiippavuori@cbre.com

Toby Smith
Senior Director, Portfolio Manager
CBRE Global Investors
M. +44 7585 882478
toby.smith@cbreglobalinvestors.com

Published on: 12 05 2017