News

CBRE ja Barings solmivat palvelusopimuksen kauppakeskus Entressen kauppakeskusjohtamisesta

Barings Value Add I Espoo Oy on ostanut Kauppakeskus Entressen CapMan Real Estate I Ky:ltä 10.4.2017. Barings Value Add I Espoo Oy kuuluu Barings Real Estate Advisersin hallinnoimaan rahastoon. Uuden omistajan tavoitteena on kehittää Entressen liikevalikoimaa ja tehdä näin kauppakeskuksesta entistä houkuttelevampi sekä uusille vuokralaisille että asiakkaille.

Barings on solminut kohteen kokonaisvaltaisesta manageerauksesta palvelusopimuksen CBRE Finland Oy:n kanssa. Sopimus kattaa kiinteistön päivittäiset asiantuntijapalvelut kauppakeskusjohtamisesta ja teknisestä isännöinnistä aina taloushallintoon asti.

Hanna Rauhala, Director, Transactions & Leasing, Barings Real Estate Advisers Europe LLP:

”Kauppakeskus Entresse sopii strategiaamme erinomaisesti ja olemmekin todella innoissamme saadessamme sen omistukseemme. Tarkoituksemme on kehittää kauppakeskusta aktiivisesti ja luoda siitä kuluttajalle miellyttävä kokonaisuus asioida päivittäisten ostosten osalta. CBRE tukee tavoitteitamme erinomaisesti globaalina, mutta notkeana ja modernina toimijana. Olemme tyytyväisiä saadessamme CBRE:n kauppakeskus Entressen kauppakeskusjohtamisen ja manageerauksen palveluntuottajaksemme.”

Juhani Hiippavuori, Associate Director, CBRE Finland Oy:

“Olemme erittäin mielissämme uudesta yhteistyöstä Baringsin kanssa, joka on kauppakeskusten omistajana alan merkittävimpiä toimijoita. Kauppakeskus Entresse on mielenkiintoinen kohde ja kauppakeskuksena täynnä potentiaalia. Tulemme näkemään melko lyhyellä aikavälillä useita positiivisia lisäyksiä kauppakeskuksen liiketarjoomassa ja uskomme niiden olevan erinomainen lähtökohta Entressen pitkäjänteiselle kehitystyölle. Viihtyvyyden ja kokemuksellisuuden lisääminen tulevat olemaan pitkän tähtäimen tavoitteita, joita paikallinen henkilöstö yhdessä globaalin kauppakeskusorganisaation kanssa toteuttavat.”

Joni Koski, Managing Director, CBRE Finland Oy:

“Kauppakeskusjohtamisen liiketoiminta tukee erinomaisesti CBRE Finland Oy:n kasvustrategiaa ja on luonteva osa kiinteistöjohtamisen liiketoimintaa. Tulemme aktiivisesti kasvattamaan kauppakeskusjohtamista myös jatkossa ja tuomme Suomen markkinaan uusia toimintatapoja. Kauppakeskus Entresse on erinomainen lisä kauppakeskusjohtamisen organisaatiolle ja olen iloinen saadessani todistaa kansainvälisten asiakkaiden luottamusta yrityksemme ja henkilöstön kykyihin.”

Tiedustelut:

Juhani Hiippavuori
Associate Director
CBRE Finland Oy
M. +358 408 690 938
juhani.hiippavuori@cbre.com

Hanna Rauhala
Director, Transactions & Leasing
Barings Real Estate Advisers Europe LLP
M. +358 400 297 312
hanna.rauhala@barings.com

Published on: 13 04 2017