News

Olli-Pekka Mustosesta CBRE Finlandin Head of Research

Olli-Pekka Mustonen on nimitetty CBRE Finlandin tutkimusjohtajaksi 27.3.2017 alkaen. Head of Research -nimikkeellä työskentelevä Olli-Pekka tulee kehittämään CBRE Finlandin tutkimustyötä ja toimimaan osana CBRE:n globaalia tutkimusverkostoa.

Olli-Pekka on valmistunut Diplomi-insinööriksi vuonna 2015 Aalto Yliopiston kiinteistötalouden osastolta. Pääaineenaan Olli-Pekka luki kiinteistöjohtamista ja kävi maisterivaiheen Hankenin Real Estate Investment and Finance -ohjelmassa. Olli-Pekka siirtyi CBRE:lle Newseciltä Head of Research – tehtävistä ja hänen aikaisempiin työnatajiinsa kuuluu KTI Kiinteistötieto ja Catella.

Olli Kantanen, Head of Valuations:

“Olemme erittäin innoissamme saadessamme Olli-Pekan tasoisen markkinatieto-osaajan joukkoomme. Pitkä kokemus kiinteistöalalla on muovannut hänestä erittäin monipuolisen ammattilaisen. Olli-Pekan avulla voimme hyödyntää entistä paremmin CBRE:n kansallista ja myös globaalia markkinadataa tavalla, joka tulee hyödyttämään asiakkaitamme merkittävästi. Mikä tärkeintä, myös persoonansa puolesta hän sopii rennon dynaamiseen porukkaamme erinomaisen hyvin!”

Joni Koski, Managing Director:

“CBRE:llä on maailman laajin tutkimusalusta kiinteistöalalla ja tämän integrointi paikalliseen osaavaan tiimiin on kriittinen uskottavan informaation tuottamisessa ja myös tehostaa laajan globaalin markkinatiedon hyödyntämistä paikallisesti.
Kansainväliset sijoittajat ja käyttäjät ovat riippuvaisia neuvonantajien tuottamasta informaatiosta, jota tarvitaan sijoituspäätöksien tueksi, ja koko ajan kansainvälisemmässä markkinassa on paikallisen tutkimustiimin rooli ja tuki avainasemassa palvelujemme tuottamisessa.”

Olli-Pekka Mustonen, Head of Research:

“On ilo päästä mukaan hyvään porukkaan ja keskittymään monipuoliseen markkinatutkimukseen. CBRE:n globaali tutkimusverkosto antaa mahdollisuuden sekä resurssit kehittää markkinatutkimusta edelleen. Tavoitteeni on edistää Suomen kiinteistömarkkinoiden tietämystä ja tarjota tietoa asiakkaillemme.”

Lisätiedot:

Joni Koski
Managing Director
M. +358 40 1959 188
joni.koski@cbre.com

Olli-Pekka Mustonen
Head of Research
M. +358 44 5222 693
Olli-pekka.mustonen@cbre.com

Published on: 13 04 2017