News

CBRE Finlandille viisi uutta työntekijää

CBRE Finlandin palvelutarjonta kasvaa helmikuussa, kun toimitila- ja työympäristöhankkeiden asiantuntijayritys Konsultin työntekijät siirtyvät CBRE:n palvelukseen 1.2.2017 alkaen.

Uuden Workplace Consulting & Project Management -tiimin vetäjäksi on nimetty Konsultin perustajaosakas Ray Lindberg. Rayn lisäksi tiimiin kuuluvat Tommi Ruohonen, Timo Loman, Ilkka Niska ja Carl-Mikael Sågbom. Workplace Consulting & Project Management tulee toimimaan osana CBRE:n Advisory & Transaction Services palvelulinjaa, mahdollistaen asiakkaille yhä saumattomamman palvelukokemuksen.

Uuden tiimin palvelutarjonta kattaa toimitilojen toteuttamisen avaimet käteen -periaatteella sisältäen muun muassa työskentelytapojen ja tilankäytön strategisten tavoitteiden kartoittamisen, työympäristökonseptien suunnittelun, muutosjohtamisen, kustannuslaskennan, toteutussuunnittelun ja hankintojen ohjauksen sekä rakennuttamisen ja valvonnan.

Niko Penttinen, Senior Director, Advisory & Transaction Services | Occupier

”Työympäristöstä on viime vuosina muodostunut yhä strategisempi kokonaisuus, jossa tilaratkaisut nivoutuvat aiempaa enemmän yritysten HR- ja IT-ratkaisuihin ja työntekijöiden hyvinvointi korostuu. Ray ja hänen tiiminsä tuovat CBRE:lle osaamista, jonka myötä meillä on tarjota asiakkaillemme syvä ymmärrys fyysisestä työympäristöstä, niitä käyttävien yritysten tarpeista ja näitä molempia palvelevista teknologioista.”

Ray Lindberg, Head of Workplace Consulting & Project Management:

”Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta liittyä osaksi CBRE:tä, sillä tämä mahdollistaa asiakkaidemme entistä laajemman palvelemisen ja toiminnan kehittämisen osana kansainvälistä verkostoa. Yhteisten projektien kautta saadut kokemukset CBRE:stä ovat erittäin positiiviset ja tiimiemme arvot ovat hyvin samanlaiset; toimimme ketterästi, luotettavasti ja käyttäjälähtöisellä otteella.

Joni Koski, Managing Director:

”Käyttäjille kohdistettuihin tilaratkaisupalveluihin liittyvä neuvonanto on CBRE:n ydinliiketoimintaa, ja toimitilaprojekteissa voittava yhdistelmä on kokonaisvaltaisten ratkaisujen tarjoamien asiakkaille prosessin alusta loppuun yhden luukun periaatteella. Lisäksi uuden tiimin tekninen osaaminen projektinjohtopuolella tuo selvää lisäarvoa myös kiinteistöjen omistaja-asiakkaillemme.”

Tiedustelut:

Joni Koski
Managing Director
M. +358 40 1959 188
joni.koski@cbre.com

Ray Lindberg
Head of Workplace Consulting & Project Management
+358 40 749 1526
Ray.lindberg@cbre.com

Published on: 24 01 2017